JOHANNAGRANT.SHAPEMEUP.SE

nya bloggen, uppdateringen är bääst där ! Bättre än här ;]

johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se
johannagrant.shapemeup.se


JOHANNAGRANT.SHAPEMEUP.SE

har redan uppdaterat en massa på nya bloggen - http://johannagrant.shapemeup.se

massa bilder från gårdagens ridning och det kommer bilder från dagens hoppning!

FRÅN OCH MED NU..

.. kommer ni att hitta mig HÄR, men då jag vill ha mina inlägg om Chaboukie samlade på ett ställe så kommer jag kanske bara skriva om ridpassen här men det kommer jag även att göra på nya bloggen, får se om jag länkar härifrån direkt dit, men i alla fall så är detta min nya bloggadress - http://johannagrant.shapemeup.se/

Hejdå denna bloggen<3

IDAG..

Kommer jag att börja blogga på en ny plats., skriver här när jag fixat klart den sidan ;D

NY ANIMERING

Har gjort klart en ny animering till sidan av bloggen nu, checka in den och kommentera gärna ;D
«--------

SÖT PONNI :D

en snygg bild, från 1 maj tror jag.. snygg våroutfit man har xDPLANER FÖR DAGEN

Har precis städat klart mitt rum det ska bara dammsugas sedan är det superfint!
Om en stund sen ska jag och mamma åka till stallet, ska bygga fram hinderna på gräsbanan igen. Sedan ska vi försöka brodda Chaboukie så att jag kan hoppa 2 rundor på banan, så jag hoppas att det fungerar bra. Ikväll ska jag iväg så uppdateringen blir nog inte världens bästa ikväll och i morgon förmiddag, men vad gör det ;]BILDER - 4 JUNI

jag ser muppad ut på båda bilderna för har solen i ögonen haha men Chaboukie är söt :*

BILDER - 4 JUNI


han spände sig där för han kollade på något xDCHABOUKIE - 4 JUNI

Red ett dressyrpass i paddocken och han var ruskigt fin idag. I början lite tjaffsig och sånt men det var bara att vara mjuk i handen och ha massa ben så släppte han loss och svävade fram på moln både i trav och galoppen, fina ponnyn :*
Bilder finns under kategorin fotografering ;D

CHABOUKIE - 3 JUNI

Vila

<3

I´m in love, <3
Chaboukie<3
DAGEN

lite smått seg dag, först och främst så sov jag bara 4,5 timmar i natt vilket inte är bra då jag låg back på sömn redan innan i natt men aja ska strax gå och lägga mig tror jag för att orka morgondagen i skolan :)

Direkt efter skolan åkte jag till frisörsalongen med mamma, så nu jag har suttit en salongstol i 3 timmar i streck. Fyfan säger jag bara, det kröp i hela mig, det ligger nog i släkten för mamma kan heller aldrig sitta stilla och idag var jag riktigt seg också så det gjorde inte saken bättre xD Jag hade säkert kunna somna där också, så vid halv 8 åkte vi därifrån och hem. Var kanske hemma vid 10 över 8, åt lite mat, åkte till stallet vid halv 9, klockan var kanske halv 10 när vi var klara med allt i stallet och då valde vi att han får vila idag med.

Det gör verkligen ingenting då det egentligen bara är bra för Chaboukies muskler, det tar 48 timmar för musklerna att hämta sig. Det vill säga 2 dygn, så att låta dem stå 2 dagar är bara bra ibland, men sen kan man ju gå en promenad och så men aa nu blev det så här denna gången. Inget att bry sig om :)

Kommer nog att ske en himla massa förändringar på bloggen om ett litet tag, innehållet kommer att vara det samma såklart (!!) men utseendet och lite annat kommer att ändras, håll utkik så får ni se sen ;]


HEHE ?

Om man får säga idiot till någon här på en offentlig blogg så gör jag det nu, men det tragiska är ju inte att det är själva "Skvallerbloggen" som skriver skvaller utan det är ni läsare som skriver in massa falsk fakta som varken jag eller någon vettig person egentligen bryr sig om.

Lixom varför skulle jag egentligen sitta och ljuga? Jag kan ju inte alltid säga att det går toppen, för det gör det inte alltid och det måste man ta till sig och det gjorde jag direkt och eftersom jag känner Chaboukie så bra och då vi verkligen är ett team så är det för mig ganska lätt att analysera felen jag gör på honom. Tycker jag har blivit riktigt bra på det faktiskt :) Men åter till saken, så blev det lite missförstånd för oss på framhoppningen, kan visa bilder på underlaget om någon liten patetisk människa är intresserad, så efter ett stopp så sänkte vi ner och då gick det bra. Men jag skulle aldrig slå honom UTAN anledning och på tävling? Nej! 

Jag menar jag känner denna ponnyn väldigt bra, har haft honom i 2,5 år, mamma och jag har lagt ner allt jobb på honom då han bara var inriden och hoppad några kryss uppsuttet, man fick leda ut honom i hagen med hingstkedja och spö och hjälm på huvudet. Han hade inga muskler eller något när han kom till Sverige. Idag är han välmusklad, en sjukt härlig individ som vet vart skåpet ska stå och som alltid gör sitt bästa. Han skulle aldrig stanna bara för att jävlas med mig utan i 9/10 fall är det mitt fel. Men ibland kan han även bli väldigt tittig vilket han blev på ölandshoppet på hinder nummer 5 där han stannade 2 gånger men eftersom att jag red Avd B så blir man utesluten på 3:dje stoppet. Så jag red vidare de sista 7 sprången och det gick jättebra.

Egentligen finns det ingen anledning att jag ska sitta här och försvara mig då ingen människa som verkligen förstår skulle bry sig i alla fall, men jag skrev ner lite iaf :)

Så kan ju även passa på att dissa bloggen som heter http://rsskvaller.blogg.se , jag vet att jag ger den besökare nu men jag bryr mig faktiskt inte för den har ändå inget vettig att skriva nu. Den personen som sitter bakom skärmen och typ blir tillfredsställd genom att vara elak mot folk är ändå på en sån låg nivå så jag bryr mig faktiskt inte. Personens förra blogg blev raderad, så himla rätt för den var verkligen patetiskt enligt mig.

Så bara för att jag dissar den så hissar jag http://ridskvallerbloggen.blogg.se som egentligen inte är en skvallerblogg utan mer skriver vad några bloggare skrivit om. Men hon håller sig i alla fall på en normal nivå och skriver snällare saker och jag hissar bloggen bara för att jag dissar den andra typ.


underlaget på framhoppningen var värre än detta, för denna bilden är tagen i collecting ring :P

SKOLA...

är tråkigt xD är trött som bara den, bara 2 lektioner kvar efter denna ;D

FULL RULLE..

idag har jag fullt upp från morgon till kväll, gick upp nyss, ska göra mig i ordning .. har sovit typ 4,5 timmar i natt så jag lär vara död sen? Sen direkt efterskolan så ska jag iväg och sen efter det stallet och efter det blir det nog att sova direkt då jag ligger back på sömn, ska bli fett nice ! :D

Hörs kanske ikväll, annars imån ;D

CHABOUKIE - 2 JUNI

vila

STATISTIK

Hur mäter ni er statistik ? 
Mäter ni antal sidvisningar, det vill säga att alla besök registreras även om det är samma person 10 gånger under en dag ?
eller...
Mäter ni antal unika besökare, då registreras ett besök per IP så det visar alltså hur många olika besökare du har om dagen.

Själv mäter jag antal unika besökare och slog nytt rekord igår, :D


MITT RUM

Idag så fick jag mina förstoringar på Chaboukie som blev riktigt bra. Så har satt upp dem i ramar nu och satt upp på väggen där några andra bilder hängde innan, sen även ramat in en annan söt bild på buse. Ska även ha lite småbilder på honom på mitt bord bredvid sängen, sen så satte jag även dit Chaboukies & mina rosetter från Avd A. Har ju bara startat Avd A 6 gånger så :) Ska även hänga upp hans Avd B rosetter någonstans också så får Mon Amie & Rebells rosetter samt mina klubbrosetter hänga kvar ett tag till över fönstret :)

Såhär ser det ut nu i alla fall, :)FRÅGA TILL ER LÄSARE

Vad använder ni på fötterna när ni rider hemma?
Vad använder ni på fötterna när ni tävlar?

Ballerinaskor, foppatofflor, ridskor, ridskor + chaps, stövlar, samma som på tävling ? Skriv! ;D

Själv har jag tretornen både hemma och när jag tävlar, alltså i stort sett året om. Men på vintern har jag ett par tjocka vinterskor när jag rider hemma ;D

DAGEN

Har börjat sämst, tappade mobilen innan och sen har någon snott den för jag har typ letat i över en timme på ett område som inte alls är stort där jag vet att jag tappade den :P Så nu blir det att betala massa för en ny mobil så nu har jag ju typ inga pengar i sommar om jag inte får sommarjobb :/

Är fortfarande i stan och kommer inte hem förren sent ikväll och då måste jag plugga >____'<

SNYGG ? JA .. MEN ...

Denna padden / schabraket från John Whitkaer är ruskigt snygg men det är ju ändå storbritanniens flagga på. Vi bor ju i Sverige, så jag skulle inte köpa den även om den är jättesnygg. Men för de som bor i Storbritannien så ja visst, köp ni för den är jättefin ;D

Vad tycker ni ?ÖLANDSHOPPET - 15 MAJ

Alla bilder tagna av Henrik Andersson


ärevarv, 3:a i Regional LB, 11 placerade, 42 startande


Prisutdelning, fin ponny <3


Chaboukie bara " åhh ärevarv, alla kollar på mig !! :D eller?" xD


lite taskig bild egentligen men kolla, han lyfter på benen (A) xD


fin ponny <3 

skonar er från min min xD


<3


lite halvtaskig bild också, men min sits är ju typ jättebra nästan ;D xD

TACK TILL ...

... Lovisa som bytte sitt Scapa av den äldre modellen mot mitt i nya modellen :D Båda blev supernöjda vilket är superbra. Chaboukie passar mycket finare i den klarröda färgen tycker jag ..

Vilket tycker ni är finast ?

Gamla kollektionen / Nyare kollektion

Vs. 

URSÄKTA MIG ?

Jag börjar tvivla på att det faktiskt är 1 Juni idag, alltså det är en sommarmånad men hallå? Vart är sommaren då om man får fråga, inte vet jag xd Jag vill att det ska bli varmt så man kan bli brun och hade det nice :D !


En sen augustikväll 2009, saknar <3
HAHAHAH XD

senast idag snubblade jag offentligt, på ett trappsteg i stan .. jag började typ asgarva för mig själv hahahah xD

RÖTT SCAPA - 1 JUNI

idag kom det röda Scapat, det är så himlans fint. Även detta begagnat, mössan hade jag köpt begagnad innan :D Detta setet lär slitas med hälsan ska dock bara (försöka!) använda det på träningar & tävlingar, det är grymt fint ! :D Älskar rött :) 


lätt finaste bilden, helt underbar ! :D <33333333


hihi fin ponny, <3


FINFINFINFIN FINASTE CHABOUKIE <333

CHABOUKIE - 1 JUNI

Intervallträning på gräsbanan, han hade typ damp i början, kollade på massa saker som inte ens existerade och drog iväg som en avlöning xD Men det blev bättre när vi galopperat ett tag och idag hade vi ett grymt tryck i galoppen! :D La upp passet såhär...

Framskrittning 15 min
Joggade fram och galopperade i lugnt tempo lite grann
Skritt några minuter

Galopp - 3 minuter - höger varv
Skritt - 3 minuter
Galopp - 3 minuter - vänster varv
Skritt - 3 minuter
Galopp - 3 minuter - höger varv
Skritt - 3 minuter
Galopp - 3 minuter - vänster varv
Skritt - 3 minuter
Galopp - 3 minuter - höger varv
Skritt - 3 minuter
Galopp - 3 minuter - vänster varv
Skritt - 3 minuter

travade av och skrittade av

mer foton på kategorin "fotografering"

CHABOUKIE - 31 MAJ

Red bara ett ridpass i paddocken utan större krav, travade även lite travbommar :P

RSS 2.0